14.4.06

Merhaba

Weblog'lar ya da yerleşmiş adıyla bloglar artık pazarlama dünyasının kaçınılmaz iletişim kanallarından biri oldular. Şirket blogları, dünyada, müşterilerle ve sektörle buluşulan sohbet ve iletişim meydanları haline gelmek üzere. Oysa Türkiye'de henüz şirket bloglarına pek rastlayamıyoruz. Ama bizim, ana işi iletişim olan bir reklam ajansı olarak bu mecrada yer almamamız doğru olmazdı. Umarız buradan da sektörümüze artı değer katmaya devam ederiz. Şimdi hemen internet browser'ınızda bu adresi favorilerinize ekleyin. RSS feed sayesinde yeni yazı yazıldıkça siteye girmeseniz bile haberdar olabileceksiniz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Genellikle dışarıdan çok "eğlenceli" görünen iş hayatımızın son derece 'ciddi', 'bilimsel' ve 'etik' yönleri zaman zaman göz ardı edilir. Bu blogla birlikte Türk reklam sektörüne ayrı bir soluk getireceğimize inanıyorum. Hayırlı olsun.

Adsız dedi ki...

Kendi gönderime bir ekleme yapayım. Blogumuzun template'ini (şablonunu) yayına geçmesinden 1 hafta sonra yenilemiş bulunmaktayım. Öyle sanıyorum ki bu tema çok daha şık oldu. Temanın kaynağı: